Alegerile prezidențiale 2014, campanie negativă. Gabriela Firea, acuzații grave, cu date din presă, la Klaus Iohannis

Gabriela Firea
Gabriela Firea

În vreme ce Klaus Iohannis îi cere principalului său contracandidat la alegerile prezidențiale 2014, Victor Ponta, o lămurire a scandalului lansat de președintele Traian Băsescu despre ofițerul acoperit SIE, din PSD se face un apel la Klaus Iohannis. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Klaus Iohannis să spună câţi bani a câştigat din traficul internaţional de copii- este mesajul transmis, joi, de senatorul PSD Gabriela Firea. Purtătoarea de cuvânt a campaniei lui Victor Ponta pentru alegerile prezidențiale 2014, Gabriela Firea, a declarat, joi, că  "în 1997, ziaristul Dan Tapalagă scria despre implicarea cuplului de profesori Iohannis în adopțiile de copii din comuna Rășinari, Sibiu, pentru cetățeni canadieni și era emisă ipoteza că acești copii au devenit piese de schimb în bănci de organe. Anul 2000, Iohannis a recunoscut că a primit cadouri de la familia canadiană, care s-a cazat la el acasă". 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Gabriela Firea a amintit că în 2004, candidatul ACL la prezidenţiale a refuzat să se prezinte în faţa Comisiei de abuzuri din Parlament, care ancheta exact problema adopţiilor în care a fost implicat Iohannis la începutul anilor '90. Gabriela Firea mai spune că "în momentul în care a fost confruntat cu fenomenul adopțiilor internaționale de copii, Iohannis avea alternativa adopției, dar a ignorat-o". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel