EXCLUSIV  ALEGERI SUA. Cel mai ”important avertisment” după Trump vs. Biden

Donald Trump
Donald Trump

A trecut aproape o săptămână de când Joe Biden a susținut primul său discurs în calitate de preşedinte ales al SUA. Donald Trump refuză în continuare să recunoască înfrângerea.

„Eu sper ca Trump să câștige. Eu am pariat pe el”, a spus deputatul Remus Borza. „Legat de acest subiect, cel mai important avertisment este: nici cel mai puternic om al Planetei nu se poate pune cu sistemul, care întotdeauna învinge”, a zis Remus Borza în cadrul unui interviu acordat DCNews.

Amintim că statul american Georgia va proceda la renumărarea manuală a tuturor buletinelor de vot de la alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie, dat fiind că diferenţa între candidatul democrat Joe Biden şi preşedintele în funcţie, republicanul Donald Trump, a fost de doar 14.111 voturi. „Matematic, trebuie operată o renumărare completă, manuală, a tuturor (buletinelor) în fiecare comitat pentru că diferenţa este atât de mică. Aceasta va ajuta la construirea încrederii, a declarat secretarul de stat al Georgiei, Brad Raffensperger, într-o conferinţă de presă.

Situația devine tot mai complicată în Pennsylvania. Deși Joe Biden a fost declarat câștigător, Curtea din acest stat susține că secretarul de stat nu avea autoritatea de a modifica termenul limită cu 2 zile înainte de ziua alegerilor. Mai multe, AICI!

În acest timp, liderii democraţi din Congresul SUA au făcut apel la republicani să accepte înfrângerea la alegeri a preşedintelui în exerciţiu Donald Trump şi să se concentreze mai bine pe problema pandemiei de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel