RĂSTURNARE de SITUAȚIE în Pennsylvania: „Democrații nu aveau autoritatea să modifice termenul“

Situația devine tot mai complicată în Pennsylvania. Deși Joe Biden a fost declarat câștigător, Curtea din acest stat susține că secretarul de stat nu avea autoritatea de a modifica termenul limită cu 2 zile înainte de ziua alegerilor.

Un judecător din Pennsylvania s-a pronunțat în favoarea lui Donald Trump, ordonând ca statul să nu numere buletinele de vot în care alegătorii aveau nevoie să furnizeze dovada identificării și nu a reușit să facă acest lucru până pe 9 noiembrie.

Legea statului spunea că alegătorii au la dispoziție până la șase zile după alegeri, anul acesta, astfel până pe 9 noiembrie, pentru a remedia problemele legate de lipsa dovezilor de identificare. După ce Curtea Supremă din Pennsylvania a decis că buletinele de vot pot fi acceptate la trei zile după ziua alegerilor, secretarul de stat din Pennsylvania, Kathy Boockvar, a prezentat recomandări conform cărora dovada identificării ar putea fi furnizată până pe 12 noiembrie, care este la șase zile de la acceptarea buletinului de vot. termen limită. Totuși, această recomandare a fost emisă cu două zile înainte de ziua alegerilor.

„Curtea ajunge la concluzia că pârâta Kathy Boockvar, în calitatea sa oficială de secretară a Commonwealth-ului, nu avea autoritatea legală pentru a emite ghidul de la 1 noiembrie 2020 către Consiliile electorale ale județelor pârâte, în măsura în care acele îndrumări pretindeau să modifice termenul limită ... pentru ca anumiți alegători să verifice dovada identificării ”, a declarat judecătoarea Mary Hannah Leavitt într-un ordin judecătoresc.

Acest lucru este în concordanță cu argumentul lui Donald Trump, care a spus că nu exista nici o bază în legea statului pentru prelungirea termenului de identificare și că Boockvar nu avea puterea de a-l schimba unilateral, informează FoxNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel