Alegeri SUA 2020. Pennsylvania a VALIDAT rezultatele

Donald Trump
Donald Trump

Rezultatele alegerilor din Pennsylvania au fost certificate de către Departamentul de Stat. Câștigătorul a obținut toți cei 20 de electori.

Departamentul de Stat din Pennsylvania a certificat rezultatele alegerilor prezidențiale în favoarea președintelui ales Joe Biden și a vicepreședintelui ales Kamala Harris, a declarat marți guvernatorul Tom Wolf.

„Astăzi, Departamentul de Stat din Pennsylvania a certificat rezultatele alegerilor din 3 noiembrie pentru funcțiile de  președinte și vicepreședinte al Statelor Unite. Din nou, vreau să mulțumesc oficialilor electorali care au realizat alegeri corecte și libere, într-o perioadă incredibil de dificilă din istoria țării și comunității noastre”, a scris Wolf pe Twitter. „După cum prevede legea federală, am semnat Certificatul de validare pentru lista electorală a lui Joe Biden și Kamala Harris”, a mai precizat acesta, potrivit FoxNews.

Certificarea vine în timp ce echipa de campanie a președintelui Trump face apel la respingerea unui judecător federal, în efortul de a bloca certificarea voturilor în Pennsylvania (vezi AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel