Alegeri Sectorul 1. Promo-ul pentru interviul cu procurorul de caz, șters. Av. Drăgan: Ne luptăm cu ceva mult mai mare decât credem

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache, a comentat apariția procurorului de caz, privind alegerile de la Sectorul 1, într-un intreviu televizat care ar urma să fie difuzat mâine. Promo-ul emisiunii a fost șters din mediul online.

"S-au încălcat nişte dispoziţii, pentru că intrarea în acea sală (n.r. cu sacii de voturi) trebuia făcută în anumite condiţii. Ceea ce au votat cetățenii nu a fost consemnat și cine se face vinovat să fie tras la răspundere", a spus procurorul Sorin Iasinovschi, într-un interviu pentru Denise Rifai, la Kanal D, care ar urma să fie difuzat mâine.

"Până astăzi, când vorbim, există fraudă?", l-a întrebat prezentatoarea TV. "La nivelul secțiilor, există", a răspuns procurorul. Din informațiile noastre, această a doua parte nu ar avea legătură cu primul răspuns, fiind un promo al emisiunii. 

Interviul ar urma să fie difuzat miercuri, 2 iunie, de la ora 19:00, la Știrile Kanal D. Între timp, promo-ul a fost șters de pe site-ul și paginile de socializare ale Kanal D.

"Ne luptăm cu ceva mult mai mare decât credem"

"În situaţia în care acest interviu nu va apărea sau nu va apărea în mod integral, ori se va ivi brusc altceva care să fie dat în locul acestui interviu sau, ştiu eu, se va întâmpla ceva domnul procuror, va fi pensionat, habar nu am, înseamnă că ne luptăm cu ceva mult mai mare decât credem noi. Eu am crezut întotdeauna ca statul român este, în cele din urmă, dator să aducă adevărul la suprafaţă şi că nu permite o asemenea impietare asupra democraţiei", a spus Mihai Drăgan, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Vezi și: Dosar alegeri Sectorul 1. Procurorul dă informații la TV, Ciuvică îi dă dreptate lui Mircescu (USR): Să fie lăsat să termine

Amintim că procurorul Sorin Iașinovschi, de la Secția Specială pentru investigarea magistraților (SIIJ), ar urma să vorbească despre stadiul investigațiilor în dosarul presupuselor fraude comise la alegerile din Sectorul 1 în cadrul unui interviu realizat de Denise Rifai. 

"Sunt chestiuni pe care domnul procuror, probabil, în urma faptului că știm cu toții că va ieși la pensie, s-a temut să nu se aleagă praful - ca să zic așa - de munca domniei sale și să asistăm la o mușamalizare. Este o informație publică faptul că dumnealui a depus o cerere de pensionare. De asemenea, este o informație publică: această cerere de pensionare a fost suspendată ca urmare a unei plângeri din partea unei persoane care nu are nicio legătură cu acest caz. Dar, în cele din urmă, probabil, se va pensiona”, a mai spus avocatul Mihai Drăgan, astăzi, în emisiunea "Obiectiv”, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel