Alegeri prezidențiale. Banciu: El câștigă! Românii își vor lua o piatră de pe suflet

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, în ediția de marți a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a spus cine va câștiga, în opinia sa, următoarele alegeri prezidențiale.

Klaus Iohannis va câștiga cel de-al doilea mandat de președinte al României, susține Radu Banciu, „el neavând concurență".

Referindu-se în continuare la alegerile prezidențiale, Radu Banciu a afirmat: „Românii își vor lua o piatră de pe suflet spunând: măcar pe asta am rezolvat-o. Nu există niciun fel de suspans. Cred că nici măcar pe vremea lui Ion Iliescu nu a fost atât de mic suspansul pentru alegerea unui președinte al României, deși alegerile prezidențiale din România nu au fost niciodată floare la ureche. Surprizele au fost de proporții, de mai multe ori. Dar cred că, de data aceasta, la cum se prezintă situația în politica internă, nu există un lider al opoziției care poate să-l combată.

PNL e alături de el. Ludovic Orban, de exemplu, care este considerat liderul opoziției, nu poate combate în fața lui Klaus Iohannis care e tăticul lui. Iar în opoziție, în afară de Ludovic Orban, nu mai e nimeni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel