Alegeri Prezidențiale 2019. Viorica Dăncilă: Nu cred că diaspora poate răsturna diferența de 6 procente

Cadidatul Viorica Dăncilă, cea care s-a plasat pe locul II în urma rezultatelor Exit-Poll, a declarat că nu crede că diaspora va putea răsturna diferența de 6 procente, a declarat pentru Digi 24. 

"Având în vedere că Exit-Poll a dat o diferență de 6 procente, este greu de acoperit această diferență de către diaspora. Așteptăm procesele verbale, așteptăm și votul din diaspora dar eu am încredere că voi fi în turul doi. A fost o zi plină pe care am petrecut-o aici la sediul partidului. Am votat la ora 8.00 și apoi am venit aici la sediul partidului și am stat alături de colegii mei am ținut legătura cu colegii din teritoriu... Mi s-a părut normal ca să fiu alături de toți președinții de organizații din teritoriu cae au fost la sediul de partid și au coordonat campania", a spus Viorica Dăncilă.

"A fost o zi cu emoții, nu pot să spun că nu au fost emoții fiindcă nu avem aroganța să spunem că știam că vom câștiga. Am avut emoții dar iată că am reușit să creăm un val de încredere în Partidul Social Democrat și, în același timp, apreciez foarte mult ceea ce au făcut colegii mei din teren. Vreau să mulțumesc tuturor românilor care au votat cu inima. Eu speram ca domnul președinte Iohannis, candidatul Iohannis, măcar în această seară să nu vină cu un atac pentru că dânsul are o luptă cu Partidul Social Democrat, eu duc o luptă pentru români și România. Eu nu cred că trebuie să avem ca țintă un partid. Dânsul are ca țintă Partidul Social Democrat știm că vrea desființarea acestui partid. Eu vreau ca alături de mine să vină tot mai mulți români care nu mai vor o Românie divizată, români care nu vor să existe Guvernul meu, parlamentul meu, comisarul meu și care să se regăsească în deciziile președintelui, români care să ducă o viață mai bună în România și cred că au nevoie de echilibru și consens pe care președintele Iohannis nu a reușit să-l realizeze", a declarat Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel