EXCLUSIV  Alegerea primarilor în două tururi. Semnalul dat de Hunor. Vâlcu: Iertați-l pe reporterul care a spus portofel în loc de portofoliu

Alegeri
Alegeri

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut un scurt comentariu după anunțul liderului UDMR, Kelemen Hunor, cu privire la alegerea primarilor în două tururi.

„Au fost multe discuții. Noi am ajuns la următoarea înțelegere: vor intra în programul de guvernare doar acele puncte unde există un consens”, a spus, luni după-amiază, Kelemen Hunor. Ulterior, a explicat că, „în ceea ce privește alegerea primarilor în două tururi, nu există un consens”. „Mai multe nu pot să vă spun despre acest punct”, a subliniat acesta. 

Val Vâlcu a făcut un scurt comentariu după anunțul liderului UDMR, făcând totodată referire și la un reporter Antena 3. „Iertați-l pe reporterul care a spus portofel în loc de portofoliu. A zis adevărul”, a subliniat Val Vâlcu, adăugând: „De fapt, bătaia e pentru portofel, în niciun caz pentru principii”, dovadă stând ceea ce s-a decis cu privire la alegerea primarilor în două tururi. În acest context, Val Vâlcu a amintit declarațiile USR: „Alegerea primarilor în două tururi de scrutin este unul dintre proiectele noastre prioritare încă de când am intrat în Parlament. Schimbarea legii electorale este o condiție esențială pentru a întări democrația acolo unde contează cel mai mult - la nivel local.” 

„Se dădeau de pământ pentru alegerea primarilor în două tururi și acum se dovedește că funcțiile sunt mai importante”, a spus Val Vâlcu. 

Cu privire la UDMR, a zis că a obținut ministerele pe care le-a vrut, putând fi numit „marele câștigător”. 

VEZI ȘI: Ministerul Administraţiei, la UDMR. Val Vâlcu: Tensiunile vor dispărea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel