Urmărește emisiunea live


ALARMĂ FALSĂ. Ipoteza lui Luis Lazarus, SPULBERATĂ de Poliție. Au găsit-o. Unde era tânăra

Fata dispărută de la București, despre care s-a spus că ar fi fata incendiată de la Giurgiu, a fost găsită. 

Simona Ghinea, tânăra în vârstă de 22 de ani din București, ce a fost dată dispărută de bunicul ei, singura rudă a tinerei, a fost găsită.

Inițial s-a vehiculat că Simona ar fi, de fapt, tânără incendiată la marginea unui drum din Giurgiu, dar după ce polițiștii au recoltat probe ADN din locuința bunicului fetei din București și l-au comparat cu cel al femeii găsită incinerată au descoperit că rezultatele nu s-au potrivit, astfel că agenții și-au continuat căutările.

După 3 zile, Simona Ghinea, orfană de ambii părinți, a fost găsită internată la Spitalul Obregia. Fata este cunoscută drept o consumatoare a subtanțelor interzise, iar luna trecută a fost găsită de polițiști urlând pe stradă, pe jumătate dezbrăcată, lucru ce i-a dus pe anchetatori cu gândul la ea, în cazul de la Giurgiu. 

Citește și: Simona este fata din valiză? - FOTO. Luis Lazarus bagă mâna în foc: Nu am nicio îndoială!

Anunțul Poliției

”Luni, 02 noiembrie a.c., Secția 9 Poliție a fost sesizată de bunicul unei tinere cu privire la faptul că nepoata sa, Ghinea Simona Elena, în vârstă de 22 de ani, a plecat în seara de 31 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, de la o adresă din sectorul 2 și nu s-a mai întors. Din datele existente tânăra este cunoscută cu plecări voluntare. Aceasta a fost găsită de polițiștii din Sectorul 2 din cadrul DGPMB internată la o unitate spitalicească din Sectorul 4”, precizează Poliția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel