Simona este fata din valiză? - FOTO. Luis Lazarus bagă mâna în foc: Nu am nicio îndoială, atât timp...

Luis Lazarus s-a arătat convins în această seară că știe cine este fata arsă într-o valiză în urmă cu câteva zile la marginea unui drum din Giurgiu. 

Celebrul jurnalist și investigator Luis Lazarus a lansat în această seară o ipoteză pe pagina sa de Facebook. El a publicat o fotografie cu o tânără despre care susține că ar fi chiar fata arsă într-o valiză la marginea unui drum național din Giurgiu. 

În direct la România TV, Luis Lazarus a făcut mai multe afirmații despre tânăra dispărută. 

”Ea este Simona. Este o fată care nu are familie, are un singur bunic. Bunicul ei este foarte bolnav. Nu mai stătea de ceva timp la bunic, avea un prieten. (...) Am fotografii inclusiv cu prietenul ei. El era hoț de telefoane. Fata a lucrat în centrul istoric. Era clientă falsă la vreo trei cluburi. În martie a intrat într-un declin financiar, l-a găsit pe acest băiețaș. A lucrat puțin în campania electorală, fata arăta extrem de rău. O prietenă de-a ei a încercat să discute cu ea, dar nu a mai văzut-o de atunci”, a declarat Luis Lazarus. 

Întrebat de Victor Ciutacu dacă ”putem să băgăm mâna în foc că ea este fata găsită pe câmp”, Luis Lazarus a răspuns: 

”Atâta timp cât toată țara e pusă pe zar și nu reușește să deslușească această poveste, atâta timp cât s-a dat un portret robot, semnalmente și toate acestea corespund cu precizie cu această persoană care este dispărută, nu am nicio îndoială că ea este. Ceea ce mă frapează este altceva. De ce poliția nu a făcut legătura cu ea. Dacă a făcut-o atunci de ce a ținut ascuns publicului?”, a mai spus Lazarus. 

Iată postarea făcută de Luis Lazarus: 

 

Portretul robot făcut de Poliția Română 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel