Alain Delon, în stare gravă. Ce spune fiica actorului

Alain Delon  alături de femeia vieții lui, actrița Mireille Darc
Alain Delon alături de femeia vieții lui, actrița Mireille Darc

Fiica actorului Alain Delon a ținut să dezmintă zvonurile alarmante cu privire la starea de sănătate a tatălui său, informează joi L'Express.

Tatăl meu nu are nimic grav", a spus Anouchka Delon în coloanele publicației Parisien ca reacție la zvonurile privind spitalizarea tatălui ei, Alain Delon.

Zvonul a fost declanșat miercuri, în urma unui articol publicat de Ici Paris sub titlul Spitalizare de urgență. Rapid, informația a fost preluată în numeroase articole.

Anouchka Delon a confirmat atât spitalizarea cât și operația suferită la 19 septembrie de actorul în vârstă de 81 de ani, însă ca urmare a unei probleme "la nivelul arterei femurale". "A fost o operație programată", a spus ea asigurându-i pe fanii tatălui său că acesta este în stare bună și ar trebui externat curând".

Ici Paris relatase miercuri că Alain Delon a fost internat după ce a acuzat dureri puternice de spate și la piciorul stâng și a fost supus unui bypass în cadrul unei intervenții care a durat peste 5 ore.

Delon, care a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, a fost foarte afectat la 28 august de moartea actriței Mireille Darc, care i-a fost parteneră de viață timp de zece ani și de care a rămas legat printr-o strânsă prietenie, a menționat publicația franceză.

Sigur că a fost foarte afectat de decesul lui Mireille Darc, însă spitalizarea sa nu are nimic de-a face cu acest lucru, a spus Anouchka ca răspuns la acest articol. "Trebuie să oprim îngroparea oamenilor, este insuportabil", s-a plâns ea, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel