Ai litera M în palmă? Ce înseamnă asta pentru tine

Fotografie de la Cottonbro: Pexels
Fotografie de la Cottonbro: Pexels

Citirea în palmă este o practică veche și poate fi și foarte distractivă. Iată câteva principii de bază ale chiromanței care sunt ușor de învățat, cu un accent deosebit pe dragoste, relații și atașament.

Aristotel spunea că “Liniile nu sunt scrise în palma omului fară motiv. Ele provin din influentele divine și propria individualitate umană”, iar Hippocrate, renumitul medic grec al Antichității, se ajuta de chiromanție în stabilirea procedurilor medicale aplicate pacienților sai.

Mai aproape de zilele noastre, scriitori renumiți precum Mark Twain, politicieni, că Grover Cleveland sau oameni de știință că Thomas Edison au arătat un deosebit interes chiromanției, mai ales când aceasta era practicata de experți “școliți” de către guru indieni.

Pentru a înțelege importanța acestei arte, trebuie menționat faptul că fiecare om are propria hartă palmară, și de cele mai multe ori aceasta este diferită pentru fiecare palmă. 

Liniile palmare ilustrează punctele tari, defectele, experiențele și, până la urmă, scopul pe care fiecare dintre noi îl avem în viață (toate acestea în funcție de talentul și înzestrarea specialistului chiromant).

Dintre aceste linii, patru sunt liniile majore care vorbesc cel mai mult despre natura individului: linia inimii, linia mintii (capului), linia vieții și linia destinului. Cel mai bine este că acestea să fie interpretate la nivelul mâinii dominante (mana cu care se scrie) și citite dinspre degetul mare spre degetul mic (pentru cele orizontale) și de la încheietură mâinii în sus (pentru liniile verticale), menționează Kudika.

Un semn important care se găsește în palele unor oameni este litera M. Acest semn are o semnificaţie aparte, deosebit de importantă. 

Litera M în Palmă. Ce înseamnă?

Abilitate de lider

Persoanele care au litera M în palmă sunt cele care au o bună intuiţie,sunt parteneri şi co-lucrători excelenţi pentru orice tip de afacere. Dacă ai în jurul tău prieteni care au litera M în palmă,atunci ai grijă cu ei, scrie Capital.

Dacă iubitul are litera M în palmă

În cazul în care partenerul tău are litera M în palmă, atunci trebuie să ştii că ai iubitul perfect. Are intenţii serioase,nu se joacă cu tine,nu spune minciuni şi nici nu te va înşela. În plus,este tipul de partener pe care orice femeie ar vrea să-l aibă.

Sunt persoanale care îşi dau seama cu uşurinţă când sunt minţiţi sau înşelaţi. În cazul în care tu ai litera M în palmă,atunci trebuie să ştii că ai o intuiţie mai puternică decât bărbaţii. Dar în cazul în care ambii soţi au litera M în palmă,atunci femeia câştigă.

Oameni ambiţioşi

Totodată,oamenii care au litera M în palmă sunt ambiţioşi. Sunt cei care au puterea de a face schimbări în viaţa lor şi iau în calcul toate oportunităţile pe care viaţa le oferă. În plus,în conformitate cu vechile spuse de popor,se spune că toţi profeţii au avut acest semn în palmă. Aşa că,verifică palma şi vezi dacă ai şi tu această literă,iar dacă o ai,atunci să ştii că eşti o persoană cu adevărat specială.

Ce înseamnă dacă ai semnul X în palmă

Dacă ai semnul X în palmă, atunci te poți considera cea mai norocoasă persoană din lume! Oamenii cu astfel de semne în palmă sunt mereu în centrul atenției, datorită succesului în viață. Sunt persoane cu un caracter puternic, talentate și unice. 

Astfel de persoane nu pot fi duse cu zăhărelul și își dau seama imediat dacă sunt mințite. Bolile îi ocolesc pe acești oameni. Un alt lucru ce trebuie menționat este acela că, după moarte, oamenii care au un „X” pe ambele palme nu vor fi uitați.

Semnul X sub degetul arătător arată că vei suferi o lovitură la nivelul capului. Dacă acest semn este mai accentuat, atunci înseamnă că vei primi bani de la rude.

Persoanele care au semnul „X” sub degetul mijlociu sunt lipsite de noroc, iar sub degetul inelar sunt predestinate să piardă bani și să nu aibă succes în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel