Agresorul de la Nana, condamnat la închisoare cu executare

Agresorul de la Nana a fost condamnat, miercuri, de Judecătoria Târgu Jiu, la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare. Ștefan Fileață a fost condamnat, alături de doi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, în dosarul în care a fost judecat pentru delapidare.

În acest dosar, Ştefan Fileaţă a fost trimis în judecată alături de doi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, Marin Vătuiu şi Dan Liviu Popescu, după ce la începutul anului au fost implicaţi într-un furt de fier vechi produs la cariera Peşteana, scrie Mediafax.

Inculpaţii şi-au recunoscut faptele de care au fost acuzaţi, magistraţii condamnându-l pe Fileaţă la un an de închisoare pentru complicitate la delapidare. Bărbatul mai avea însă o condamnare cu suspendare de trei ani, decisă anul trecut de instanţele de judecată, iar prin sentinţa de miercuri, Judecătoria Târgu Jiu a contopit cele două pedepse în una de patru ani de închisoare, care este cu executare.

Magistraţii i-au respins lui Ştefan Fileaţă o cerere de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, fiind menţinută starea de arest în cazul său.

Cei trei inculpaţi au fost obligaţi de instanţă să despăgubească CE Oltenia cu suma de 36.447 lei, contravaloarea mărfii furate.

Sentinţa nu este definitivă.

Vezi și: Agresorul din Nana, recidivist. A distrus urnele de vot și a furat fier vechi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel