Aglomerație pe Drumul Național 1. Șoferi deviați pe DN 1A. Se circulă bară la bară

Traficul se desfășoară cu dificultate pe Drumul Național 1. Valea Prahovei este supra-aglomerată, iar polițiștii îi deviază pe șoferi pe DN 1A. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația se desfășoară în condiții de aglomerație pe DN 1 Ploiești - Brașov, pe zona de urcare către stațiunile montane. Astfel, pe segmentul de drum cuprins între kilometrii 96+300 de metri și 108, între localitățile Cornu și Comarnic, județul Prahova, se circulă în coloană.

Pe același sens de mers, între stațiunile Sinaia (kilometrul 120+500 de metri) și Bușteni (kilometrul 131), valorile de trafic sunt, de asemenea, ridicate.

Tot pe DN1, însă pe sensul către Capitală, se circulă în coloană de la limita cu județul Brașov, până în zona centrală a stațiunii Bușteni.

Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului

Pentru evitarea traficului aglomerat, a fost instituit dispozitiv de dirijare pe Valea Prahovei, șoferii putând opta și pentru rute ocolitoare, respectiv DN 1A Săcele – Ploiești.

”Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte indicațiile polițiștilor, să adapteze viteza condițiilor de trafic, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule și să manifeste respect pentru ceilalți participanți la trafic.

La planificarea călătoriei, luați în calcul folosirea rutelor alternative care pot fi mai puțin aglomerate decât arterele principale”, se arată într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel