Aglomeraţia de pe plajă s-a mutat pe Autostrada Soarelui

Trafic intens pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui.

Traficul este intens pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui. În anumite zone se circulă în coloană. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (17:30), pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța traficul rutier este intens pe sensul către Capitală. Pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Șoferilor care se întorc de pe litoral li se recomandă să opteze pentru rutele alternative, pentru evitarea aglomerării autostrăzii A2 Constanța – București, respectiv:

DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia - Urziceni – DN 2 – București;

A2 – Fetești sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – București;

DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna - A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București), transmite Medifax.

Bară la bară pe Transfăgărășan. Coloană de mașini spre Bâlea Lac

Aglomerație, duminică după-amiaza, pe Transfăgărășan. O coloană de mașini s-a format spre Bâlea Lac.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră – 16:00, din cauza numărului mare de autovehicule, pe DN 7C (Transfăgărășan), între kilometrii 73-76, între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, județul Sibiu, pe sensul de urcare către Bâlea Lac, s-a format coloană în ușoară mișcare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Trafic intens şi pe DN1 Brașov-Ploiești

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Brașov-Ploiești, astfel:

Centura de Vest a mun. Ploiești: trafic intens pe ambele sensuri de mers, fără coloane formate la sensurile giratorii;Comarnic: trafic intens pe sensul de mers Bucuresti către Brasov, fiind formată coloană în miscare de la km. 102 pana la km. 106;Centura Sinaia: trafic intens pe ambele sensuri de mers;Bușteni: coloană în mișcare de la km. 129 pana la km.130 pe sensul de mers București către Brașov  și de la limita cu jud Brașov  pe celălalt sens de mers

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel