Agenția Europeană a Medicamentului. ARPIM, mesaj pentru angajații EMA

sursa foto: www.monitorulcj.ro
sursa foto: www.monitorulcj.ro

Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM) transmite un mesaj angajaților Agenției Europene a Medicamentului (EMA) într-o scrisoare deschisă și un video, susținând candidatura României.

"Credem în orașul București și în potențialul pe care îl are pentru a înclina balanța discuțiilor privind relocarea EMA în România. București este un oraș în plină dezvoltare, cu un nivel al costurilor mult sub cel din celelalte țări candidate, care poate răspunde tuturor nevoilor angajaților EMA și familiilor acestora, de la potențialul de angajare pentru partenerii de viață și până la oferta educațională disponibilă pentru copiii lor", a declarat Nicolae Fotin, Președintele Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM).

,"Mai bine de jumătate din directorii companiilor membre ARPIM sunt expați și de multe ori aceștia spun că un expat plânge de două ori când aude de România: atunci când află că trebuie să vină aici și apoi când află că trebuie să plece.
Pentru angajații EMA, relocarea la București este echivalentul relocării într-un oraș încă nedescoperit, care are multe de oferit locuitorilor săi. Pentru București și pentru România, relocarea EMA se traduce prin numeroase beneficii economice și sociale", a adăugat Liviu Popescu, Director Relații Externe al ARPIM.

Testimonialele unor expați, disponibile pe http://www.emabucharest.ro/, alături de alte informații privind relocarea EMA la București, sunt o dovadă a tot ce poate oferi capitala României unui străin care alege ca, împreună cu familia sa, să trăiască și să muncească aici: siguranță, oameni amabili și primitori, vorbitori de engleză, un oraș modern cu împrejurimi minunate, cu facilități pentru activități sportive și nu în ultimul rând, cu un sistem educațional internațional la un înalt nivel.
O mărturisire ca „Bucureștiul mi-a depășit așteptările" sau „ Acum ne simțim acasă în București și străini la..." ne face să susținem încă o dată că Bucureștiul ar putea găzdui angajații EMA, fără să-i dezamăgească.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel