AFC Hermannstadt s-a despărţit de antrenorul secund şi de preparatorul fizic ai echipei

Clubul AFC Hermannstadt a reziliat marţi în condiţii amiabile contractele cu antrenorul secund, Cătălin Munteanu, şi cu preparatorul fizic, italianul Alessandro Cittadino, a anunţat într-un comunicat de presă gruparea sibiană.

Clubul nostru le mulţumeşte acestora pentru tot sprijinul pe care l-au adus echipei în cele trei luni de colaborare şi le transmite mult succes în viitoarele provocări profesionale! Aşa cum am menţionat anterior, în zilele următoare AFC Hermannstadt va anunţa oficial numirea unui nou antrenor principal. Între timp, de pregătirea echipei se va ocupa antrenorul secund, Eugen Beza, se menţionează în comunicat.

Luni, clubul din Liga 1 anunţa că a reziliat tot în condiţii amiabile contractul cu antrenorul Constantin Enache. Sub conducerea tehnicianului în vârstă de 46 de ani, echipa sibiană a strâns 10 puncte în 11 etape şi se situează pe locul 12 în Liga I de fotbal după 3 victorii, un egal şi 7 înfrângeri. Pe această cale, clubul nostru îi mulţumeşte încă odată pentru tot binele făcut echipei şi pentru performanţa de a califica pe AFC Hermannstadt în optimile de finală ale Cupei României. În zilele următoare, AFC Hermannstadt va anunţa oficial numirea unui nou antrenor şi ce schimbări vor interveni în cadrul staffului. Mult succes în carieră, Costel Enache!, preciza conducerea sibienilor.

Hermannstadt a pierdut cu 1-0 partida de sâmbăta trecută, din etapa a 11-a a Ligii 1, disputată pe teren propriu, în faţa celor de la FC Botoşani.

În vârstă de 46 de ani, Costel Enache a mai antrenat în cariera sa Ceahlăul Piatra Neamţ, CSMS Iaşi, FC Botoşani şi Astra Giurgiu şi a fost şi selecţionerul echipei naţionale de tineret a României între 2015 şi 2017. În vara acestui an, Enache a fost aproape de a semna un contract cu FCSB, ca înlocuitor al lui Vergil Andronache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel