Adriana Bahmuţeanu a născut un băieţel de 3,2 kilograme

bahmuteanu adriana gravida
bahmuteanu adriana gravida

Adriana Bahmuţeanu a născut, vineri, un băieţel de 3,2 kilograme, scorul Apgar obţinut (8) fiind unul bun ţinând cont că a născut prin cezariană. Operaţia a fost efectuată de doctorul Horia Cioflan.

După naşterea micuţului, medicii au glumit spunând că au programat-o pe Adriana Bahmuţeanu la operaţia de cezariană pentru a prinde concediul de doi ani pentru creşterea copilului după vechile reglementări.

Primul băiat i s-a născut prematur, al doilea a murit la scurtă vreme după naştere, sarcina evoluând cu crize şi sângerări, din cauza efortului făcut de Adriana la emisiunea la care nu a renunţat decât în ultima clipă. Din mai 2009, când s-a născut Eduard Darius, până în prezent, soţii Prigoană au respectat însă recomandările medicului, astfel că există mai multe şanse ca problemele să fie evitate. Bahmuţeanu se află la a doua cezariană, a mai fost operată de fibrom uterin, deci acesta ar cam fi ultimul copil pe care îl poate naşte fără să rişte complicaţii severe.

Medicii amânat cât mai mult momentul intervenţiei, pentru ca micuţul să fie cât mai bine dezvoltat în momentul naşterii. Astfel, s-a luat decizia de a se interveni vineri, pentru a nu risca să înceapă travaliul în week end, când sunt mai puţini specialişti în spital, dar să se mai prindă, totuşi, o săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel