Adrian Zuckerman îl laudă pe Cătălin Predoiu: Lider în lupta împotriva corupţiei

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Miercuri, 22 iulie, ambasadorul Adrian Zuckerman s-a întâlnit cu ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, la Ministerul Justiţiei. 

Cei doi au discutat despre recentele progrese privind statul de drept şi lupta împotriva traficului de persoane, precum şi despre eforturile de digitalizare pentru îmbunătăţirea fluxului de informaţii dintre structurile româneşti şi americane de aplicare a legii. Ambasadorul i-a lăudat pe ministrul Cătălin Predoiu şi pe procurorul general Gabriela Scutea pentru foarte strânsa cooperare dintre agenţiile româneşti şi americane de aplicare a legii, transmite Ambasada SUA.

Această cooperare a condus la mai multe arestări recente de mare notorietate, ale unor infractori implicaţi în criminalitate organizată, în trafic de persoane, în infracţionalitate cibernetică, în comerţ ilicit cu droguri şi în infracţiuni financiare.

Ambasadorul a lăudat de asemenea eforturile neobosite ale ministrului de a corecta regresele înregistrate în aplicarea statului de drept sub guvernul anterior şi de a transforma măsurile de luptă împotriva traficului de persoane într-o prioritate: "Ministrul Predoiu este lider în lupta împotriva corupţiei şi a crimei organizate. Îi suntem recunoscători pentru dedicare."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel