Adrian Sobaru a aflat sentința pentru că a intrat cu maşina în gardul Guvernului

Adrian Sobaru, angajatul de la TVR care a intrat anul trecut cu maşina în gardul Guvernului, și-a aflat sentința.

Adrian Sobaru a primit opt luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare, după ce, în 24 septembrie, a rupt cu maşina o barieră de acces de la sediul Guvernului. Ulterior, el a intrat cu maşina în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câteva zeci de metri, până când a fost imobilizat de jandarmi

Magistraţii au schimbat încadrarea juridică din "distrugere" în "tentativă de distrugere", pentru care Sobaru a primit opt luni de închisoare, scrie realitatea.net.

Pentru "tulburarea liniştii publice", angajatul TVR a mai primit alte două luni, iar cele două pedepse s-au contopit. Sobaru va fi supravegheat doi ani, iar dacă în acest interval va comite alte fapte penale, riscă să ajungă după gratii pentru a executa şi această pedeapsă.

Instanţa a mai dispus ca Adrian Sobaru să facă 60 de zile de muncă în folosul comunităţii şi să urmeze un program de reintegrare socială. Sentinţa Tribunalului Bucureşti a fost menţinută de Curtea de Apel, după ce Sobaru a contestat decizia.

Adrian Sobaru, tehnician la TVR, a intrat prima dată în atenţia publică în 2010, după ce s-a aruncat în sala de plen dintr-o lojă a Camerei Deputaţilor.

Adrian Sobaru, veste extraordinară: "A sfidat legile umane"-EXCLUSIV

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel