Adrian Sobaru a aflat sentința pentru că a intrat cu maşina în gardul Guvernului

Adrian Sobaru, angajatul de la TVR care a intrat anul trecut cu maşina în gardul Guvernului, și-a aflat sentința.

Adrian Sobaru a primit opt luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare, după ce, în 24 septembrie, a rupt cu maşina o barieră de acces de la sediul Guvernului. Ulterior, el a intrat cu maşina în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câteva zeci de metri, până când a fost imobilizat de jandarmi

Magistraţii au schimbat încadrarea juridică din "distrugere" în "tentativă de distrugere", pentru care Sobaru a primit opt luni de închisoare, scrie realitatea.net.

Pentru "tulburarea liniştii publice", angajatul TVR a mai primit alte două luni, iar cele două pedepse s-au contopit. Sobaru va fi supravegheat doi ani, iar dacă în acest interval va comite alte fapte penale, riscă să ajungă după gratii pentru a executa şi această pedeapsă.

Instanţa a mai dispus ca Adrian Sobaru să facă 60 de zile de muncă în folosul comunităţii şi să urmeze un program de reintegrare socială. Sentinţa Tribunalului Bucureşti a fost menţinută de Curtea de Apel, după ce Sobaru a contestat decizia.

Adrian Sobaru, tehnician la TVR, a intrat prima dată în atenţia publică în 2010, după ce s-a aruncat în sala de plen dintr-o lojă a Camerei Deputaţilor.

Adrian Sobaru, veste extraordinară: "A sfidat legile umane"-EXCLUSIV

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel