Adrian Sobaru, veste extraordinară: "A sfidat legile umane"-EXCLUSIV

Povestea lui Adrian Sobaru, angajatul de la TVR care în anul 2010 s-a aruncat de la unul din balcoanele sălii de plen a Parlamentului, este foarte cunoscută. În timpul saltului, el a strigat: "Pentru tine, Boc!". Purta un tricou pe care scria: “„Ne-ați ciuruit!!! Ne-ați vândut și ne-ați trădat. Ne-ați ucis viitorul copiilor. Ne puteți lua viața și banii, dar nu LIBERTATEA". Pe atunci, avea o durere uriașă legată de fiul său care suferea de autism. 

Acum, la cinci ani de la acel eveniment, Adrian Sobaru a găsit puterea de a zâmbi. Și de a plânge de bucurie așa cum nu a mai făcut-o de ani buni. Călin, fiul său, a trecut cu bine prin probele examenului de Bacalaureat și a fost admis cu brio la Politehnică.

Vestea care 'l-a îngenunchiat' de emoție pe Adrian Sobaru

Vestea că fiul său a fost admis la Politehnică i-a umplut sufletul de bucurie. Nu și-a abandonat copilul nicio clipă și a crezut întotdeauna în șansele lui chiar și atunci când nimeni nu mai credea. Astăzi, Adrian Sobaru este un tată împlinit și a povestit  - contactat de DC News - că abia așteaptă să ajungă acasă pentru a-și strânge fiul în brațe.

"Acest copil a sfidat legile umane, legile fizicii și a demonstrat că imposibilul poate să devină posibil și asta doar să nu te lași bătut și să mergi înainte cu toate greutățile, căci se poate schimba cursul vieții. El a reușit și credeți-mă că mulți alții ar putea reuși. Este un copil care a avut ghinionul să se nască într-o societate autistă, dar care a reușit să ajungă departe ", a spus Adrian Sobaru pentru DC News.

(w670)

"Călin a fost mereu un copil de premiul întâi și premiul doi. Altceva nu a știut. Din peste 20 de copii care au absolvit liceul, șapte au intrat în bacalaureat. Din aceștia, cinci au luat examenul, iar Călin a obținut cea mai mare notă la matematică. Este fabulos, credeți-mă", ne-a mai spus Adrian Sobaru.

Un tată fericit

Adrian Sobaru este un tată mândru pentru că fiul său, Călin, a dovedit că este un învingător. S-a luptat cu autismul care îl ținea prizonier în propria lume, iar acum normalitatea nu îi mai este străină. A fost admis cu brio la Politehnică și are toate șansele să facă performanță datorită faptului că este un adolescent extrem de inteligent. Reușita lui Călin este o dovadă că se poate. Părinții care au copii cu autism nu trebuie să-și piardă speranța pentru că, într-o bună zi, s-ar putea să aibă parte de aceeași bucurie precum cea a lui Adrian Sobaru.

VEZI ȘI: Exclusiv. Ce s-a întâmplat cu fiul lui Adrian Sobaru. "Este fantastic"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel