Adrian Rădulescu a murit. Carmen Avram: România a pierdut un patriot autentic şi un mare fermier

Sursa foto: Facebook Carmen Avram
Sursa foto: Facebook Carmen Avram

Cramen Avram a reacționat la aflarea veștii că Adrian Rădulescu a murit.

"România şi agricultura noastră au pierdut astăzi un patriot autentic şi un mare fermier. Adrian Rădulescu, preşedintele Asociației Fermierilor din România, s-a stins din viață. A fost un privilegiu să-l am ca invitat la evenimentul "PAC la start", pe care l-am organizat în februarie, şi să învăț de la un mare profesionist. În vremurile grele care se anunță, agricultura noastră ar fi avut mare nevoie de expertul care a fost Adrian Rădulescu. Condoleanțe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească!", a scris Carmen Avram pe Facebook.

Vezi și: Adrian Rădulescu a murit. Ultimul interviu acordat DCNews- VIDEO

Cauza morții

Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, s-a stins din viaţă la vârsta de 66 de ani, informează România TV. 

Cauza morţii ar fi "insuficienţă multiplă de organe", conform sursei citate. Adrian Rădulescu a fost unul dintre cei mai cunoscuţi fermieri din România. El s-a prezentat ieri la spital şi a fost internat direct la Terapie Intensivă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el, fiind deja în stare gravă. Organele i-au cedat rând pe rând, spune România TV şi a ajuns la spital când era deja prea târziu. 

Cine a fost Adrian Rădulescu

Fermierul Adrian Rădulescu a terminat Facultatea de Horticultura în 1983 în cadrul USAMVB, de la absolvire până în 1988 a fost șef de fermă la IAS Mogoșoaia. În intervalul 1989-1990 a fost inginer șef și președinte la CAP Buftea, iar între 1990-1991 a fost directorul Societăților Comerciale cu Capital de Stat București-Ilfov, fostul Trust IAS București

Din 1991 Rădulescu a trecut în privat până în 2007, când a devenit director de cabinet al lui Dacian Cioloș în Guvernul Tăriceanu. Demn de menționat e că între 2001 și 2007 a fost și moderator al emisiunii Viața Satului. De asemenea a fost și președinte al LAPAR, secretar de stat și consilier prezidențial, scrie agrointel.ro.

Vezi și: Bogdan Chirieac: Adrian Rădulescu, cel mai mare specialist în problemele agriculturii din România. Am pierdut un prieten drag!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel