Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Bogdan Chirieac: Adrian Rădulescu, cel mai mare specialist în problemele agriculturii din România. Am pierdut un prieten drag!

Bogdan Chirieac a vorbit, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, care a murit în această seară la vârsta de 66 de ani. 

"E o veste care m-a bulversat. Adrian Rădulescu a fost un om cu totul deosebit, şi ca om, şi ca politician. În opinia mea, a fost cel mai mare specialist în problemele agriculturii din România. Nu exista un domeniu în agricultură unde să îi cer un sfat sau o informaţie lui Adrian Rădulescu şi el să nu ştie să răspundă. Vorbea extrem de logic, dădea cele mai bune exemple întotdeauna, astfel încât toată lumea îl înţelegea.  

A avut iniţiative legislative excepţionale şi mai multe partide politice l-au solicitat pentru expertiza sa. De altfel, Adrian Rădulescu a terminat Facultatea de Ştiinţe Agricole ca şef de promoţie, puţină lume ştie asta. Este o mare pierdere pentru familia sa, pentru agricultura din România, pentru clasa politică din România şi pentru mine personal. Am pierdut un prieten drag! Dumnezeu să îl odihnească!", a declarat Bogdan Chirieac pentru DC NEWS. 

Adrian Rădulescu a murit

Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România, s-a stins din viaţă la vârsta de 66 de ani, informează România TV. 

Cauza morţii ar fi "insuficienţă multiplă de organe", conform sursei citate. Adrian Rădulescu a fost unul dintre cei mai cunoscuţi fermieri din România. El s-a prezentat ieri la spital şi a fost internat direct la Terapie Intensivă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el, fiind deja în stare gravă. Organele i-au cedat rând pe rând, spune România TV şi a ajuns la spital când era deja prea târziu. 

Fermierul Adrian Rădulescu a terminat Facultatea de Horticultura în 1983 în cadrul USAMVB, de la absolvire până în 1988 a fost șef de fermă la IAS Mogoșoaia. În intervalul 1989-1990 a fost inginer șef și președinte la CAP Buftea, iar între 1990-1991 a fost directorul Societăților Comerciale cu Capital de Stat București-Ilfov, fostul Trust IAS București. 

Din 1991 Rădulescu a trecut în privat până în 2007, când a devenit director de cabinet al lui Dacian Cioloș în Guvernul Tăriceanu. Demn de menționat e că între 2001 și 2007 a fost și moderator al emisiunii Viața Satului. De asemenea a fost și președinte al LAPAR, secretar de stat și consilier prezidențial, scrie agrointel.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel