Adrian Năstase, SMS către Radu Tudor, în direct, la Antena 3. "Mă așteptam la mai mult. Rămân la fel de exigent"

Radu Tudor
Radu Tudor

Adrian Năstase i-a trimis un SMS lui Radu Tudor, în timpul emisiunii "Punctul de întâlnire".

"Fostul premier Adrian Năstase mi-a trimis un mesaj foarte important. Mi-a scris așa: 'Adrian Năstase a făcut 100 de kilometri de autostradă'. Corect, de la București până la Lehliu au fost 100 de kilometri de autostradă făcuți în patru ani, ceea ce înseamnă 25 kilometri pe an. Păi, la creșterea economică pe care am avut-o, la performanțele pe care le-a făcut Guvernul condus de dumneavoastră, mă așteptam la mai mult în acest sens.

Adrian Năstase a completat: 'Urma ca Guvernul să facă, în anii următori, Autostrada Transilvania și Autostrada Comarnic - Brașov. Alegătorii au hotărât altfel'.

Vă mulțumesc, domnule Năstase, pentru precizări! Oricum, rămân la fel de exigent față de toți premierii pe care i-a avut România după decembrie 1989 care nu au înțeles că această țară va rămâne într-o gravă subdezvoltare dacă nu va fi traversată de la Est la Vest și de la Nord la Sud măcar de câte o autostradă", a zis jurnalistul la Antena 3.

În context, amintim că premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, că a solicitat "ajutor tehnic" de la reprezentanții Băncii Mondiale pentru proiectul autostrăzii București-Brașov.

"Am vorbit chiar ieri cu Banca Mondială pe mai multe proiecte. (...) Nu ne-am întâlnit cu Banca Mondială pentru a cere bani, cum nu m-am întâlnit nici cu FMI pentru a cere bani. (...) De la Banca Mondială am solicitat ajutor tehnic și vă dau un exemplu: (...) autostrada București-Brașov. (...) Am vorbit cu Banca Mondială (...) să facem unitate de management-proiect sub conducerea lor, cu sprijinul lor tehnic", a spus Mihai Tudose.

În plus, actualul premier s-a întâlnit vineri, la Palatul Victoria, cu o delegaţie a companiei Ford condusă de vicepreşedintele Andrew McCall. Cu acest prilej, Mihai Tudose a promis companiei americane că, până la sfârșitul mandatului, va fi finalizată autostrada Pitești - Sibiu și legătura între Pitești și Craiova. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel