Adrian Năstase: Rareș Bogdan va fi vocea poporului! Voce critică la adresa PNL și a lui Iohannis

Adrian Năstase a lansat o ipoteză neașteptată pentru scena politică. 

"L-am ascultat pe europarlamentarul Rareș Bogdan, în dimineața asta, la Realitatea Plus, supărat pe programul de guvernare si angajându-se că, de acum înainte, să vorbească (de la Bruxelles) doar pentru romani.

Dacă am înteles bine, supărarea lui este determinată de numirea lui Laurentiu Cazan la conducerea Jandarmeriei Prahova. El a promis că „va vorbi cu Lucian” (Lucian Bode – ministrul de interne) pentru a-l des-promova pe Cazan. Mă intreb insă dacă o astfel de interventie nu intră tot in sfera traficului de influentă", a scris Adrian Năstase pe blogul personal. 

"De acum inainte, Rareș Bogdan va fi o voce critică la adresa PNL"

"Apoi, europarlamentarul liberal era siderat de faptul că, in programul de guvernare al Coalitiei, nu figurează eliminarea pensiilor speciale. In paranteză, am o mare admiratie pentru judecătorii CCR care au dat două mesaje clare parlamentarilor:

1. nu vă puteti atinge de pensiile magistratilor

si 2. cu celelalte pensii speciale (armata, interne, servicii de informatii, diplomati, aviatori, parlamentari) vă puteti juca cum vreti.

Asta chiar l-a supărat pe Rares Bogdan. Nu am urmărit declaratia lui vreo două minute – se pare că el s-a angajat, ca protest, să renunte la pensia lui de europarlamentar, de 4600 euro lunar. De acum inainte, el va fi o voce critică la adresa PNL (si a lui Iohannis sau nu incă?), vorbind doar pentru popor", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel