Adrian Năstase avertizează PSD despre o posibilă trădare

Adrian Năstase avertizează PSD că o parte din ALDE ar putea să se întoarcă împotriva social-democraților în condițiile în care nu există o alianță electorală. Fostul premier spune că nu poate vota pentru că judecătorii i-au interzis acest lucru. 

De aceea, dragi prieteni, va rog sa votati si pentru mine. Eu as fi votat cu PSD. La ambele Camere. Partidul a dus o campanie inteligenta. Campania „bunului Samaritean”. Nu a intrat in clinciuri, nu a jignit, nu a provocat. A combinat, in aparitiile publice, vechii comunicatori cu cei noi. A aratat profesionalismul vechii generatii cu entuziasmul celor tineri. Prezenta buna la televiziuni, clipuri de calitate.

In plus, campania celor de la PNL si a celor de la USR a fost, din punctul meu de vedere, neinspirata. Alina Gorghiu si Nicusor Dan sunt neconvingatori ca lideri, artificiali, dintr-un alt film. Prezenta unor personaje teleportate in campanie a fost jenanta. Dacian Ciolos, prin implicarea in campania electorala a PNL, si-a pierdut virginitatea tehnocrata si a brevetat o formula de parteneriat public/privat in politica. Alianta intre o persoana fizica, cu o naiva Platforma 100 si partidul Bratienilor va ramane insa in istorie, ca mezalianta.

Recunosc, sunt curios sa vad si cati vor vota, inca o data, cu Basescu. Vom putea judeca, in felul acesta, si procentul de masochism din societatea noastra.

M-as bucura ca ALDE si PRU sa faca rezultate bune si sa intre in Parlament.

RISCURI.

Cred ca voturile din diaspora vor crea, din nou, probleme. Cred ca inexistenta unei aliante electorale PSD/ALDE va fi folosita de Iohannis pentru a-l propune premier pe Ciolos. In felul acesta, s-ar putea reproduce scenariul din 2004, unii sugerand ca o factiune din ALDE ar putea sa defecteze. Consider insa ca PSD va putea  invoca Legea partidelor, inclusiv prevederea referitoare la alianta pentru formarea guvernului.

Atentie deci la toate fazele de numarare a voturilor si la pregatirea aliantelor de guvernare.

Succes ! "  a scris Adrian Năstase pe blogul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel