Adrian Năstase, atac la Radu Banciu. Ce l-a deranjat pe fostul premier

Fostul premier Adrian Năstase critică dur modul în care Radu Banciu a vorbit în emisiunea pe care o realizează la postul B1 TV despre decesul Reginei Ana a României. 

"In emisiunea „Lumea lui Banciu", din 1 august, la rubrica „Mortul zilei", Banciu anunta, cu eleganta cunoscuta: „in aceasta perioada de sfinte vacante..., NE TARAM SI NOI de la un mort la altul: moartea Reginei Ana a Romaniei..."

Ceea ce mi se pare interesant, este faptul ca, de la o vreme, Banciu foloseste PLURALUL DE MAJESTATE atunci cand vorbeste despre el insusi. Mi se pare o dovada de aroganta, nu? – mai ales cand anunta decesul Reginei Ana", a scris, miercuri, pe blogul personal, Adrian Năstase.

Fostul premier consideră, ironic, că ar putea exista și o altă interpretare pentru formula "noi" folosită de relizatorul TV. 

"Exista insa si o alta posibila interpretare: urmand exemplul Antenei 3, emisiunea de la B1 tv sa fie realizata de doi moderatori – Radu si Ban-Chu. In aceste conditii, formula „NOI" este explicabila", a conchis Adrian Năstase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel