Adrian Ioniţă, numit producător general la B1 TV. A intrat în presă în anii '90

Adrian Ioniță
Adrian Ioniță

Cel mai longeviv producător de la Antena 3 s-a mutat la B1 TV. Vorbim despre Adrian Ioniță care a fost numit producător general al postului de televiziune. 

Adrian Ioniţă a intrat în presă în anii '90 şi a lucrat în redacții precum Uniplus Radio sau Pro FM, după care a intrat în grupul Intact. La început a fost producător şi chiar a prezentat divertisment, după care a trecut la Observator şi apoi la Antena 3, chiar de la lansarea staţiei, în 2003.

Ca producător, a lucrat pentru toate emisiunile şi evenimentele speciale ale Antenei 3. Ca longevitate, emisiunea la care a fost producător pentru cel mai mult timp a fost Punctul de întâlnire, cu Radu Tudor. A produs-o de la început şi până la ieşirea din grilă a emisiunii, când Antena 3 s-a transformat în Antena 3 CNN, anul trecut.

Adrian Ioniţă, carte de vizită:

- Producător de la lansarea staţiei Antena 3, în 2003, atât ştiri, cât şi emisiuni

- a fost şi producătorul unor evenimente speciale: runde de alegeri, campanii electorale, campanii ale staţiei, zile naţionale

- practic, de-a lungul timpului, a fost pentru producător pentru mai toate producţiile difuzate de Antena 3

- ca longevitate, emisiunea la care a fost producător pentru cel mai mult timp a fost Punctul de întâlnire, cu Radu Tudor. A produs-o de la început şi până la ieşirea din grilă a emisiunii, când Antena 3 s-a transformat în Antena 3 CNN, anul trecut

- Pe lângă producţiile Antena 3, a lucrat şi la Observatorul Antenei 1.  

- S-a angajat în Antena 1 la mijlocul anilor 90. În primii ani (1995-1998), a fost producător al emisiunilor de divertisment, dar a fost şi prezentator (emisiunea duminicală Caleidoscop).

- La sfârşitul anilor 90, a ieşit de pe prezentare şi a trecut pe poziţia de producător la Observator, până la lansarea Antena 3.

- Înainte de televiziune, a lucrat în radio, la Uniplus, în echipa de început (Dani Klinger, Toti Marinescu, Diana Singer, Codruţa Marinescu, Mircea Radu, Bogdan Tomulică) şi la Pro FM (a făcut echipă cu Andi Moisescu, Gabi Dobroiu, fraţii Vintilă, Răzvan Exarhu).

- A debutat în presă la începutul anilor 1990, la publicaţia de limbă engleză 9O'Clock.

- A studiat regie de film şi TV, notează Pagina de media.

VEDEȚI AICI MAI MULTE SCHIMBĂRI DE LA B1 TV - Schimbări importante la vârful ştirilor B1TV. Nume noi, cu zeci de ani de experienţă, se alătură echipei - https://www.dcnews.ro/schimbari-importante-la-varful-stirilor-b1tv-nume-noi-cu-zeci-de-ani-de-experienta-se-alatura-echipei_912377.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel