Adrian Ilie a spus cine este cel mai bun jucător al naționalei. „Este foarte disciplinat tactic”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află cine este cel pe care Adrian Ilie l-a considerat cel mai bun jucător din echipa națională.

Radu Drăgușin (21 de ani) a avut o prestație foarte bună în cele două meciuri ale echipei naționale a României din luna octombrie, cu Belarus (scor 0-0) și cu Andorra (scor 4-0).

În partida de la București, Radu Drăgușin a evoluat doar o repriză, deoarece, dacă ar fi încasat un cartonaș galben, ar fi fost suspendat la meciul cu Israel.

Fundașul celor de la Genoa a fost titular în toate meciurile echipei naționale din preliminariile EURO 2024, iar Adrian Ilie susține că este el mai bun jucător al României.

Mai mult, ”Cobra” este de părere că Drăgușin se poate impune la AS Roma, formația despre care s-a scris că este interesată de fundașul român.

Mi se pare cel mai bun jucător de la națională în momentul de față. Are un nivel foarte sus. În afară de cum îl vedem noi în dueluri, cred că este foarte disciplinat tactic.

Asta poate să-l aducă să joace titular și la Roma pentru că italienii analizează foarte mult jocul tău tactic, în afara calităților”, a declarat Adrian Ilie, conform Fanatik, citat de digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel