EXCLUSIV  Adrian Câciu, ATENŢIONARE pentru cei care vor să facă un credit: Lei sau euro? Asta vă recomand. Mare incertitudine!

Economistul Adrian Câciu avertizează în privința unor credite în această perioadă volatilă nu doar pentru economia românească.

"Recomandarea mea pentru credite, anul acesta: Nu facem credite decât dacă avem stric necesar nevoie și doar în lei, în moneda în care suntem plătiți, pentru că ne este mai ușor la rambursare. Nu ne apucăm să facem credite în euro, dacă nu suntem plătiți în euro, nu ne apucăm să facem credite de investiții. Facem doar acele credite strict necesare pentru că există o mare incertitudine cu privire la anii următori mai ales în ceea ce privește propriul nostru loc de muncă și la stabilitatea veniturilor", a spus Adrian Câciu.

Doar strictul necesar

"Eu aș îndemna că nu este bine să faci astfel de credite. Creditele se fac, de regulă, când ești mai relaxat și vrei să te extinzi ca om. Iei un credit de consum pentru a îți cumpăra ceva pe lângă ce îți permiți din salariu. Îți cumperi un televizor, o mașină de spălat, chiar și o mașină. Asta o faci atunci când lucrurile merg bine. Însă la nivel și național, regional și mondial după cum vedeți suntem într-o încordare, să nu îi spun criză, dar este clar că lucrurile nu sunt stabile și atunci recomandarea mea este să nu facem. Dar dacă nu avem altă soluție, putem să facem un credit doar pentru strictul necesar", a mai recomandat economistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel