Adopții animale. Blu și Ciobănilă, doi căței speciali, au nevoie de o familie iubitoare. Vei primi dragoste necondiționată (FOTO)

Dacă vrei să faci un bine pentru suflețel nevinovat, poți adopta o minunăție de câine. Blu sau Ciobănilă îți vor face viața mai frumoasă. Vei cunoaște iubirea pură și devotamentul. 

Cățeii sunt dați spre adopție de Asociația Kola Kariola, care poate fi contactată aici.

Blu

"Chiar nu aş fi vrut să încep săptămâna cu astfel de probleme, căţei care se întorc din adopţie… şi mai ales când este vorba de un caz cum este Blu, o căţeluşă care a trecut prin multe, o căţeluşă rămasă în 3 picioare, fără o ureche şi nu mai vede cu un ochişor. Motivele pentru care se renunţă la adopţie nu au nicio legătură cu Blu. Sunt probleme personale ale familiei adoptatoare pe care nu le discutăm. Cel mai enervant, termenul scurt pe care l-am primit să o preluăm înapoi. În 2-3 zile maxim.

Unde să o ducem? În adăpost? Sper din tot sufletul să îi găsim un foster rapid, sau o altă familie să o adopte. Este o căţeluşă tânără, are cam un an şi câteva luni, s-a adaptat perfect la mersul în 3 picioare, este educată şi sociabilă şi este o frumuseţe cu ochii albaştri. Cererile de adopţie le aşteptăm în mesageria paginii. La fel şi dacă ne poate ajuta cineva cu foster, să ne lase un mesaj".

Vezi și: Adopții animale. Șapte blănoși își caută un cămin. Promit să ofere iubre necondiționată pentru tot restul vieții (FOTO)

Ciobănilă

"Noi îi zicem Ciobănilă, însă viitoarea lui familie, pe care o căutam, îi poate da un nume mai regal, pentru că el este o frumuseţe. Povestea lui o găsiţi în imagini în acest video: https://fb.watch/5-btRmMzZN/. Drama lui a luat sfârșit, cu mici urmări rămase, care se mai observă în mersul lui împleticit câteodată. Dar în rest am putea spune că este nesperat de bine, faţă de cum era când a fost găsit zăcând în şanţul plin de apă de la marginea şoselei.

Ciobănilă este un câine matur, are undeva la 6-7 ani, este liniştit şi super sociabil cu oricine îi acordă un pic de atenţie. Şi ştiu că mă repet, dar este o superbitate de căţel! Simt că îi vom găsi familia perfectă şi numele perfect. Cererile de adopţie le aşteptăm în mesageria paginii".

Vezi și: Adopții animale. Amun, un labrador de doar un an, își caută omul. La fel și Ollie, un motănel extrem de iubitor (FOTO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel