Admitere UMF Târgu Mureș - Institutul Medico-Militar. Înscriere, locuri disponibile, dată examen

Ministerul Apărării Naţionale a aprobat organizarea unei noi sesiuni de admitere pentru ocuparea a 20 de locuri repartizate Institutului Medico-Militar, în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş pentru specializarea Medicină în limba engleză.

Înscrierea candidaţilor la examen va fi exclusiv online, în perioada 3-5 septembrie, examenul va avea loc în 7 septembrie, având metodologia de admitere identică cu cea din sesiunea din iulie, inclusiv bibliografia de examen.

UMF Târgu Mureş a precizat că, în data de 6 septembrie, candidaţii vor fi testaţi la limba engleză şi că doar cei admişi vor putea susţine examenul propriu-zis.

"Studenţii admişi vor studia toate materiile în limba engleză şi vor rămâne la această formă de şcolarizare până la încheierea studiilor. Activitatea de pregătire militară se va realiza împreună cu studenţii de la Medicină Militară - limba română", se mai arată în comunicat.

Pentru sesiunea din luna iulie, la Medicină Militară au fost aprobate 100 de locuri, dintre care s-au ocupat 58, restul de 42 fiind repartizate la medicină generală, la taxă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel