Administratorul ELCEN, anunț TERIFIANT despre sistemul de încălzire

Administratorul special al Elcen, Cladiu Crețu, a făcut un anunț terifiant privitor la sistemul de încălzire din București.

Potrivit informațiilor, administratorul special al Electrocentrale București (ELCEN) a spus că: „Sistemul de încălzire al Bucureştiului este în colaps; până în această vară unii n-au crezut, ca în bancul cu Petrică şi lupul.“

În același timp, acesta crede că soluția avansată în repetate rânduri în trecut, dar mereu amânată, este fuziunea dintre Elcen și Termoenergetica. El a mai arătat și cum s-a pregătit compania pentru iarnă. “Rădăcina tuturor problemelor în sistemul de termoficare al Bucureştiului stă în această împărţire a producătorului Elcen, pe de o parte, la Ministerul Economiei, Energiei şi transportatorul şi distribuitorul de energie termică, RADET, actualmente Termoenergetica, în subordinea Primăriei Capitalei. Această separare a dus la întârzieri de plăţi, neînţelegeri, nesincronizare a reparaţiilor şi a investiţiilor, acele penalităţi care s-au rostogolit. Soluţia corectă este integrarea sistemului”, potrivit Economica.net.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel