Administrația Biden va fi dată în judecată de 20 de state pentru impunerea identității de gen în SUA

Administrația Biden va fi dată în judecată de 20 de state pentru impunerea identității de gen în SUA  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Administrația Biden va fi dată în judecată de 20 de state pentru impunerea identității de gen în SUA / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

20 de state din SUA vor dar în judecată administrația Biden, ca răspuns la o decizie executivă privitoare la Titlul IX.

Liderii de stânga își îndeplinesc frecvent obiectivele prin deturnarea infrastructurii preexistente pentru a se potrivi obiectivelor lor. Aceștia fac adesea acest lucru cu limbajul, probabil nicăieri la fel de clar ca redefinirea „sexului” pentru a cuprinde „identitatea de gen și orientarea sexuală”.

Până în prezent, aceste eforturi au avut succes, chiar dacă prin ordin executiv și activism judiciar, dar acum parlamentarii republicani reacționează, mai ales față de ceea ce este cunoscut ca Titlul IX.

Ca răspuns la o decizie executivă privitoare la Titlul IX al administrației Biden, 20 de state dau în judecată Departamentul Educației, Comisia pentru Egalitate de Ocupare a Forței de Muncă (EEOC) și Departamentul Justiției. Plângerea lor, depusă la Curtea Districtuală a SUA pentru Districtul de Est al Tennessee la 30 august, solicită măsuri declarative și ordonanțiale și se concentrează pe modul în care ambele entități federale au „emis„ interpretări ”ale legii federale antidiscriminare mult dincolo de ceea ce permite textul legal, cerințele de reglementare, precedentul judiciar și Constituția.”

Cu alte cuvinte, legea prevăzută în Titlul IX din Legea privind modificările educaționale din 1972 protejează persoanele împotriva discriminării pe criterii de sex în medii educaționale în care instituția primește finanțare federală. Dar birocrații din administrația Biden, „neglijând cerințele procedurale în graba lor de a-și depăși atribuțiile”, au decis să rescrie legea astfel încât oriunde apare „sexul”, acesta să însemne de fapt „sex, identitate de gen sau orientare sexuală”.

Administrația și-ar fi depășit atribuțiile constituționale

Această depășire a atribuțiilor Departamentului de Educație și EEOC al lui Biden creează o serie de probleme, printre cele mai importante fiind faptul că, prin includerea „identității de gen“ în sensul cuvântului sex, persoanele care nu neagă principiile de bază ale biologiei vor fi discriminate. 

Administrația Biden și instanțele au folosit aceeași tactică cu legea federală. De această dată sub masca luptei împotriva „discriminării”, Biden și șefii de la Departamentul Educație și EEOC și-au crescut puterea prin extinderea definiției sexului și prin aceasta schimbând complet modul în care studenții, profesorii și instituțiile sunt obligați să își desfășoare activitatea. 

„Administrația Biden și-a depășit cu mult autoritatea legală de a impune ca oamenii să nege realitatea biologică de bază”, a declarat, pentru Federalist, consilierul principal al Alianței Apărării Libertății, Matt Bowman. „Aceste edicte ilegale amenință studentele, colegiile religioase, proprietarii obișnuiți de afaceri, medicii conștiincioși și sănătatea și siguranța pacienților.”, a mai preizat acesta, potrivit TheFederalist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel