Administrația Prezidențială a reclamat Antena 3 la CNA

Administrația Prezidențială a făcut o sesizare la Consiliul Național al Audiovizualului, împotriva televiziunii Antena 3, a anunțat Alessandra Stoicescu, vineri, în emisiunea "100 de minute".

Citește și: ANTENA 3 a dat în judecată B1 TV. Ce acuzații aduce și ce daune cere

În sesizarea Administrației Prezidențiale la CNA sunt vizate mai multe emisiuni și mai mulți invitați de la Antena 3.

Pavel Abraham

Unul dintre motivele demersului Președinției ar fi reprezentat de o serie de afirmaţii făcute de avocatul Pavel Abraham, în emisiunea Alessandrei Stoicescu. Avocatul ar fi spus că B1 Tv îl deservește pe președintele Traian Băsescu.

"Nu am făcut nicio afirmaţie cu privire la instituţia prezidenţială. Probabil Administraţia Prezidenţială se substituie B1. Nu cred că se impunea, într-o chestiune care îl priveşte personal pe Preşedinte", a reacționat Pavel Abraham.

"Am făcut şi eu o plângere la CNA, în care am cerut ca două persoane să fie trase la răspundere, în baza unor afirmaţii făcute la B1, afirmaţii care mi-au afectat imaginea publică", a adăugat Pavel Abraham.

Felix Rache

Și Felix Rache, realizatorul emisiunii "Deziluzia optică", este parte a sesizării către CNA, pentru că ar fi spus că președintele este egal cu ceilalți români în fața băuturii.

"Dânsul are imunitate atunci când înjură, când bate, când fură telefoane. Mie mi se pare că atunci când se chercheleşte, nu mai are imunitate. Mi se pare că în faţa băuturii toţi suntem egali”, este afirmaţia lui Felix Rache, vizată de plângere.

"Tot ce se întâmplă în aceste zile nu-mi dă dreptate? L-aş ruga pe Traian Băsescu, dacă am putea să ne prezentăm amândoi, de mânuţă, în faţa procurorilor, să răspundă la nişte întrebări", a replicat Felix Rache.

Mădălin Voicu

Si o serie de afirmaţii pe care parlamentarul Mădălin Voicu le-a făcut la adresa purtătorului de cuvânt al Preșeșdinției, Bogdan Oprea, fac obiectul sesizării la CNA.

"Ei cred că sunt altfel decât le spunem noi? Aş vrea, dacă într-adevăr a deranjat pe cineva, să mă contrazică domnul Oprea", a reacționat Mădălin Voicu, la Antena 3.

Vezi și: Pavel Abraham: Traian Băsescu sigur a fost informat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel