Pavel Abraham: Traian Băsescu sigur a fost informat

Avocatul Pavel Abraham a fost invitat în emisiunea "Punctul de întâlnire" unde a vorbit despre scandalul în care este implicat fratele lui Traian Băsescu, Mircea Băsescu.

VEZI ȘI: Declarații bombă: "Traian Băsescu ar fi primit doi saci de bani"

"Traian Băsescu a declarat, este drept că în mod contradictoriu, faptul că a știut despre aceste lucruri. Oricare relație ar fi fost între doi frați, Traian Băsescu ar fi trebuit să-l întrebe pe fratele său de ce este șantajat. Am înțeles că Traian Băsescu și Mircea Băsescu se vedeau o dată la doi ani. De fapt, se vedeau mai frecvent. Eu cred că Mircea Băsescu i-a explicat fratele lui său tot ce s-a întâmplat. Președintele avea obligația, pentru a nu compromite funcția pe care o deține, să-i fi cerut SPP-ul să-i explice care este situația", a spus Pavel Abraham la Antena 3.

"Traian Băsescu sigur a fost informat. Eu zic că suntem la început de drum în ancheta asta. S-ar putea să iasă la iveală surprize nebănuite şi vă spun că am discutat cu clientul meu şi urmează să mai facem un denunţ conex, ca să nu mai existe discuţii", a punctat Pavel Abraham.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel