Adina Florea, noul șef DNA: Nu va mai exercita nimeni presiuni asupra mea

DNA Ploiești
DNA Ploiești

Adina Florea, propunerea pentru funcția de procuror-șef al DNA, a avut prima reacție după anunțul ministrului Justiției.

Adina Florea, propunerea ministrului Justiției pentru funcția de procuror-șef DNA, a mărturisit că a primit vestea cu mari emoții și consideră că după 28 de ani experiență, nimeni nu va mai exercita presiuni asupra ei.

Am primit cu multă emoție vestea din partea ministrului Tudorel Toader. Principalele obiective și măsuri pe care mi le-am propus sunt cele din cuprinsul proiectului. Vom vedea dacă această propunere se va materializa într-o numire. 

Sunt pregătită să îmi desfășor activitatea profesională în respectul legii cu foarte multă bună credință și cu foarte multă maturitate. Este o provocare pentru mine această poziție. 

Sunt o propunere a domnului ministru care va fi înaintată CSM și apoi domnului Președinte. Este vorba despre un interviu televizat în direct. Sper să obțin încrederea colegilor mei. Am încredere că voi obține avizul colegilor mei, membri ai secției pentru procurori.

Nu s-au exercitat presiuni asupra mea și cred că după 28 de ani ani nu va mai exercita nimeni presiuni asupra mea de vreun fel.

Am fost șase candidați, suntem șase procurori cu experiență. Probabil că din punctul de vedere al propunerii formulate, am avut un plus în ceea ce privește experiența profesională, experienă în actul de conducere, proiectul managerial, modul în care a fost prezentat. Acesta este punctul meu de vedere., a declarat Adina Florea în cadrul unei intervenții telefonice la DIGI 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel