Adelina Pestrițu, baby shower pentru Zenaida-Maria: “Am primit multe cadouri!”

Adelina Pestrițu a organizat prima petrecere în cinstea fetiței ei, Zenaida Maria, care se va naște în curând.

Însărcinată în 34 de săptămâni, Adelina și prietenele ei au sărbătorit într-un cadru de vis, între pasteluri, baloane și multe zâmbete, în grădina de la Aristocrat Events Hall. 

Contrar obișnuitei reguli în care prietenele viitoarei mămici organizează petrecerea surpriză, Adelina le-a făcut o surpriză prietenelor ei și le-a invitat la baby shower-ul Zenaidei.

(oar_w460)

(oar_w460)

“De regulă petrecerea de baby shower este organizată de prietene sub formă de surpriză pentru viitoarea mămică, însă am decis să le fac eu o surpriză și să-mi invit mare parte dintre prietene la un party organizat pentru micuța Zenaida-Maria. Se pare că și ea a fost foarte mulțumită de ce a ieșit pentru că mi-a dat câteva semnale din burtică. Mai în zona coastelor, să fie sigură că le recepționez", a mărturisit Adelina Pestrițu.

Adelina a ales un decor vesel, cu baloane albe, aurii și roz, aranjamente florale în culori pastelate și detalii fine: “Tematica am ales-o împreună cu flower designer-ul Monica Pantea și cu event planner-ul meu, Ivona Nenu care m-au ajutat să organizez un garden party minunat. Ne-am simțit extraordinar. Am fost 40 de fete vesele și dornice de povești cu și despre bebei și nu numai", a mai spus Adelina.

(oar_w460)

(oar_w460)

Petrecerea a ținut până seara târziu, iar Adelina a fost încântată de toate cadourile pe care le-a primit Zenaida. “Zeny a primit o mulțime de cadouri din partea tuturor, unele dintre ele care îi vor folosi până la vârsta de un anișor. Sunt convinsă că o să se bucure de toate amintirile de la petrecerea ei de baby shower pentru că o să i le pun într-un album foto primit chiar aseară. Printre cadouri sunt și câteva piese vestimentare personalizate, care îi poartă numele. Am stat până noaptea târziu să desfacem cadourile și să ne bucurăm de fiecare în parte. Suntem fericiți să avem așa prieteni și le mulțumim că au decis să fie alături de noi”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel