EXCLUSIV  Adele Chirică: Mâine este o zi istorică pentru noi!

Rodica Mitu / 25 iun 2018 / 18:31 Salveaza PDF Comentarii
Foto Facebook / Adele Chirică
Descriere foto: Foto Facebook / Adele Chirică

Adele Chirică, mama lui Davis, diagnosticat cu sindromul Dravet şi președinta Asociației pentru Dravet, se va întâlni marți cu ministrul Sănătății.

"Mâine dimineață va avea loc una dintre cele mai importante întâlniri din viața mea de ONG-istă. Dacă până acum, Ministerul Sănătății era teren "minat" și mergeam mereu pe poziție de luptă, mâine pentru prima dată, voi sta la masa cu comisiile de specialitate, cu Dna Ministru și vom lua cele mai bune decizii pentru viața copiilor cu Dravet!

Este prima dată când un ministru al sănătății se implică de bună voie în viața copiilor cu Dravet! Deci, da, mâine este o zi istorică pentru noi și sper că viața noastră să se schimbe în bine după această întâlnire! Și da știu ce responsabilitate uriașă va fi pe umerii mei! Dincolo de emoții simt speranța și multă voință! Voința de a schimba viață copiilor pe care îi reprezint!", a anunțat în mediul online Adele Chirică.

Mame tigru

Într-un interviu pentru DC News, Adele Chirică spunea: "În spatele lui Dravet există o mamă tigru, așa cum se numesc mamele copiilor cu Dravet, care luptă exact ca un tigru pentru copilașul ei! O mamă care este însoțitor, asistent medical, terapeut pentru copilul ei, o mamă care nu doarme niciodată de teama ca puiul ei să nu facă o criză atunci când clipește! O mamă care nu știe ce înseamnă vacanță sau concediu. O mamă care nu își face planuri pentru mâine, ci se bucură pentru azi".

 

Vezi și: Dravet. Adele Chirică, informațiile pe care nu le găsești pe Google
STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26