Adela, polițista găsită împușcată în Strehaia, mesajul de adio pentru soțul ei. Ce i-a scris

Adela, polițista găsită împușcată, mesajul de adio pentru soțul ei. Ce i-a scris / Foto: Pixabay
Adela, polițista găsită împușcată, mesajul de adio pentru soțul ei. Ce i-a scris / Foto: Pixabay

Află în articol ce i-a scris polițista găsită împușcată în baia gării din Strehaia, soțului ei.

Adela, poliţista care s-a împuşcat în baia gării din Strehaia, cu pistolul din dotare, avea 25 de ani și se căsătorise anul trecut, tot cu un polițist. Înainte de a recurge la gestul extrem, tânăra i-ar fi scris un mesaj de adio soțului ei, scrie Ziarul de Iași, citând antena3.ro. 

Ea i-ar fi spus acestuia cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro. După, și-ar fi închis telefonul și ar fi plecat în baia din gară, acolo unde s-a împușcat. Bărbatul ar fi sunat-o imediat înapoi, însă nu i-a mai răspuns nimeni. Panicat, el i-ar fi anunțat imediat pe colegii femeii, iar aceștia au pornit în căutarea sa. La scurt timp, au găsit-o într-o baltă de sânge. Ei nu ar fi auzit momentul în care Adela s-a împușcat deoarece tânăra ar fi așteptat ca pe calea ferată să treacă un tren, astfel încât zgomotul împușcăturii să nu fie remarcat, potrivit Realitatea Plus.

"În această dimineață (n.r. miercuri), Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin înainte", a spus prietenul Adelei.

VEZI ȘI: Adela, polițista găsită împușcată în baia gării din Strehaia, se căsătorise recent. Ce a făcut fix înaintea tragicului eveniment - FOTO

IPJ Mehedinți, despre moartea Adelei

"La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.", conform IPJ Mehedinți.

Sfârșitul tragic al Adelei este similar cu cel al Sabinei, ofițer de poliție în Brașov, găsită moartă în casă, de ziua ei, pe 31 decembrie, cu răni la cap provocate de un glonț.

VEZI ȘI: Cazul polițistei din Brașov. Polițiștii au o nouă pistă. Ce mesaje i-a dat Sabina soțului ei înainte de a fi găsită împușcată în cap

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel