Adela, polițista găsită împușcată în baia gării din Strehaia, se căsătorise recent. Ce a făcut fix înaintea tragicului eveniment - FOTO

Polițista care a fost găsită împușcată în baia gării din Strehaia se căsătorise recent. Află în articol a făcut femeia înainte să intre în baie.

O polițistă de 25 de ani a fost găsită împușcată în baia gării din Strehaia, județul Mehedinți. Femeia se numește Adela și era șef de post la Poliția Transporturi din Strehaia. A fost găsită inconștientă de către un coleg, iar lângă ea era pistolul ei Beretta, scos din toc. Medicii au intervenit de urgență pentru a o salva, dar polițista a murit în drum spre spital, transmite PRO TV.

Adela se căsătorise anul trecut. Soțul ei este și el polițist, în Dolj. Au trecut doar câteva luni de la fericitul eveniment. Acum prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia s-a sinucis din cauza unor probleme pe care le-ar fi avut în căsnicie.

"La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului.", conform IPJ Mehedinți. (Vezi AICI mai mult)

Ce a făcut Adela înainte de a intra în baie

Oamenii legii spun că înainte să intre în baia gării, Adela a fost auzită în timp ce vorbea la telefon cu un bărbat. Acum moartea polițistei este investigată de un procuror. Tânăra trecuse cu bine de toate testările psihologice obligatorii de la serviciu.

„Cât timp am lucrat în Ministerul de Interne - și ani mulți au fost - în fiecare an se făcea această testare psihologică, cu toate cadrele. Venea o comisie de la București, era Centrul Național de Psihologie al Ministerului de Interne și dura această testare psihologică, câte 7-8 ore.”, a declarat Leontin Cristea, fost ofițer de poliție.

Caz similar și în Brașov. Sabina s-a împușcat după o ceartă cu soțul

Sfârșitul tragic al Adelei este similar cu cel al Sabinei, ofițer de poliție în Brașov, găsită moartă în casă, de ziua ei, pe 31 decembrie, cu răni la cap provocate de un glonț.

Sabina era și ea foarte tânără. Avea 29 de ani și un soț, de asemenea, polițist. Și ea trecuse cu bine ultima testare psihologică și se căsătorise cu doar câteva luni înainte de a fi găsită împușcată. Vezi AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel