EXCLUSIV  Actorul Gabriel Fătu, despre farsele memorabile pe care le făcea la OTV: Mi-au adus notorietate, dar și o ștampilă. Oamenii mă etichetau / video

Agerpres
Agerpres

Actorul Gabriel Fătu a fost invitat la DC News, DC News TV și Spectacola unde a vorbit despre perioada în care făcea farse la OTV. 

Actorul a rămas cunoscut pentru farsele pe care le făcea în urmă cu 12 ani, în direct la OTV, televiziunea lui Dan Diaconescu. Atunci când apărea actorul la televizor, toată lumea se uita. Potrivit acestuia, a fost o perioadă frumoasă despre care a vorbit în interviul acordat pentru DC News, DC News TV și Spectacola. În cadrul emisiunii, el a mai dezvăluit că acele farse i-au adus notorietate și, în același timp, oamenii i-au pus o anumită etichetă. 

„Au trecut 12 ani de când nu mai este postul la care făceam acele farse. La început erau de amuzament, după care am început să facem rating și să câștigăm bani și am dus-o așa ani de zile. Mi-au adus o notorietate de care noi, actorii, avem nevoie, dar, totodată, și o ștampilă, într-un fel. Oamenii mă etichetau într-un fel: „A, ești de la OTV, ești în zona aia!”

Însă a fost o perioadă frumoasă, nu pot să o uit! Personal, în carieră, m-a ajutat. După atâția ani încă mai sunt oameni pe stradă care spun: „Uite-l pe Fătu de la OTV. Ce mai urmăream farsele dumneavoastră! Îmi plăcea emisiunea de „gafe”.

După atâția ani, rar mi se întâmplă să-mi spună cineva: „Te-am văzut într-un spectacol. Te-am văzut la teatru!”. Încă: „A, Fătu, Fătu de la emisiunea cu farse!” și totuși au trecut atâția ani!

Nu mi-am abandonat profesia niciodată. Am absolvit în anul 2000, au trecut 24 de ani de când sunt actor cu diplomă, eu fiind dintr-un sat de la Tulcea, Luminița, comuna Topolog.”, a spus Gabriel Fătu la DC News, DC News TV și Spectacola. 

3. -imagine fara descriere- (gabriel-fatu_55400700.jpg)

VEZI ȘI: Cum a ajuns actorul Gabriel Fătu consilier general în Capitală: M-am trezit consilier / Nici măcar nu înțelegeam cu ce se mănâncă / video 

Gabriel Fătu s-a născut în satul Luminița, comuna Topolog, județul Tulcea, în 21 iulie 1975. Clasele primare le-a făcut la școala din sat (1982-1986), gimnaziul și liceul în Topolog (1986-1994). Este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București (1996 – 2000).

Este actor cu diplomă de 24 de ani și a transmis în interviul realizat de Val Vâlcu cum a reușit să își îndeplinească visul, deși promova dintr-o localitate cu o școală care avea doar patru clase. Deși nu i-a fost ușor, mai ales cu bacalaureatul pe care l-a luat cu nota 7,05, Gabriel Fătu a reușit să-și facă un nume în România.

Gabriel Fătu a povestit și despre perioada în care a ajuns consilier general în Consiliul General al Municipiului București, cu toate că nu își dorea să facă politică și nici nu știa ce trebuie să facă acolo. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel