Actor din Târgu Mureș, găsit mort în casă. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte. "Absolut șocant, nu ne-am așteptat"

Actor din Târgu Mureș, găsit mort în casă. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte / Foto: Captură video Realitatea Plus
Actor din Târgu Mureș, găsit mort în casă. Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte / Foto: Captură video Realitatea Plus

Află în articol ce s-a întâmplat înainte ca actorul din Târgu Mureș să fie găsit mort în casă.

Sergiu Marocico, un cunoscut actor din Târgu Mureș a fost găsit mort în casă. Tragedia a fost descoperită pe 7 iunie, la orele serii, după ce, în cursul zilei, Sergiu ar fi fost avut o ceartă în familie, transmite Pro Tv.

Din primele date, se pare că tânărul actor se afla în procedură de divorț cu soția și exista chiar un ordin de interdicție pentru acesta de a se apropia de femeie. El a fost găsit decedat la câteva ore după ce l-ar fi lovit pe iubitul soției sale. Agresiunea s-a întâmplat la locul de muncă al femeii.  Actor în peste 20 de piese de teatru, Sergiu Morocico avea o rană adâncă la o mână atunci când a fost găsit în locuința sa, analizată acum de medicii legiști.

Filmul morții actorului

Înainte ca el să fie găsit mort, vecinii ar fi auzit un zgomot neobișnuit în apartamentul actorului și au chemat pompierii care au spart ușa de la intrare. După ce au găsit cadavrul actorului, oamenii legii au încercat să refacă filmul morții bărbatului. În urma cercetărilor aceștia au stabilit că cu puțin timp înainte Sergiu Morocico a mers la locul de muncă al soției. Astfel, el a încălcat un ordin de protecție pe care femeia îl obținuse după ce fusese agresată de el. Acolo l-ar fi lovit pe actualul iubit al fostei lui partenere. Apoi, a vrut să ia un taxi și să fugă de la fața locului, dar câțiva martori l-au împiedicat.

Totuși, între acest moment și cel în care Sergiu Morocico a fost găsit mort în locuință polițiștii nu știu exact ce s-a întâmplat. Ei investighează acum și trecutul relației lui cu soția sa, cu care avea un copil. Investigațiile în cazul morții lui Sergiu Morocico sunt coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș. Se fac cercetări în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă. Este luată în calcul și posibilitatea ca bărbatul să se fi sinucis, dar acest lucru nu poate fi spus cu certitudine până când nu sunt analizate toate probleme de la fața locului.

Ce spun vecinii

Vecinii spun că bărbatul ar fi avut în trecut mai multe ieșiri violente.

"A fost Jandarmeria afară în 16-17 aprilie, în 18 s-au certat, ceva zgomot am auzit.", a spus o vecină.

"Ultimul timp, tare se certau. Am auzit ceva pocnituri și după aceea cred ca vrut să o lovească sau a lovit ceva... că a fost în gips mâna lui Sergiu.", a spus un alt vecin.

Actorul urma să împlinească 35 de ani peste o lună de zile

Colegii actorului au doar cuvinte de laudă despre bărbat și spun că nu s-au așteptat la o asemenea tragedie. Sergiu Morocico urma să împlinească peste o lună 35 de ani.

"Un moment absolut șocant pentru noi, nu ne-am așteptat să se întâmple așa ceva, mai ales că săptămâna trecută m-am întâlnit cu Sergiu (..) Un coleg bun, deosebit, săritor. Nu pot să spun decât că e trist ce s-a întâmplat pentru noi și mai ales o persoană tânără ... trist.", a spus Rareș Budileanu, actor.

"Viața de familie era foarte importantă pentru el. Își iubea foarte mult copiii, era foarte implicat, era un tip extraordinar.", a declarat Iulian Praja, actor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel