Acrobata de doar 14 ani a primit 4 de „Da”. Juriul a fost uimit de pasiunea pe care a arătat-o: Este primul care mi-a arătat cât de mult îi place ce face

Sursă foto: Românii au Talent
Sursă foto: Românii au Talent

Anais vrea să fie un exemplu pentru tineri, dar și pentru frații ei. Ea transmite un mesaj puternic prin actul său de acrobație.

Anais vine din Timișoara și are doar 14 ani. Deși este atât de tânără, fata a demonstrat că este foarte pasionată de acrobație.

„Sunt artist de circ. Am făcut tenis de performanță de la 3 ani până la 11 ani. După, m-am lăsat, dar frații mei s-au apucat de circ de când erau mici. M-am apucat și mi-a plăcut foarte, foarte mult. Este greu la început. Pici și vrei să te ridici, deși te dor mâna, brațul, cotul. Am ajuns la Românii au Talent și vreau să îi inspir pe frații mei, dar și pe alți copii.”, a spus tânăra acrobată.

„Părinții mei văd un viitor în asta. Ei nu au încercat niciodată să ne oprească din a ne urmări pasiunile. Ei sunt amândoi apifitoterapeuți, adică lucrează cu miere, și mă susțin din plin.”, a mai completat tânăra.

Juriul n-a mai văzut un acrobat atât de pasionat de ceea ce face

Juriul a fost uimit de pasiunea cu care micuța și-a desfășurat momentul, astfel că pentru unii dintre ei a fost pentru prima oară când au văzut un acrobat zâmbind pe tot parcursul actului artistic.

„Vreau să-ți spun că efectiv m-am îndrăgostit de tine ca și copil în momentul în care ai spus că ți-ai dorit mai mult. Mi se pare ca ai spus tot despre copiii care muncesc, care vor mai mult. Ai doar 14 ani și mă leg de vârsta ta pentru că deși ești un copil, gândești ca un om mare”,  a spus Andra Măruță.

„Trebuie să spun că am văzut ceva pentru prima oară la un acrobat și m-a fermecat asta. Este primul acrobat care mi-a arătat cât de mult îi place ce face acolo, ai zâmbit continuu, s-a văzut că e pasiune”, a spus Andi Moisescu.

„M-am uitat și la frații tăi, dar și la tine și mi-am dat seama că voi sunteți niște copii crescuți și educați într-un mod foarte fericit. Te felicit pentru familia frumoasă pe care o aveți”, a spus și Bobonete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel