Accident pe Mircea Vulcănescu. Ce a blocat traficul o oră


O femeie venea cu mașina personală, un VW Golf, de pe intrarea Ștefan Furtună și nu a acordat prioritate unei Skoda, care circula pe strada Mircea Vulcănescu, în apropierea Gării de Nord.

Cele două vehicule au intrat în coliziune, dar din fericire nu au fost victime. Airbag-urile s-au declanșat, nimeni nu a fost rănit. Șoferița a fost, totuși, dusă la spital, după un atac de panică și pentru a nu exclude probelmele cardiace, întrucât era ceva mai în vârstă.

Privit dinspre Calea Plevnei, accidentul părea unul apocaliptic. Mașini de poliție opriseră accesul pe strada Mircea Vulcănescu, o coloană de troliebuze aștepta, blocată, iar un utilaj RATB tracta troleibuzele care soseau și le muta pe celălalt sens, ca să nu încurce traficul și pe Plevnei. Pompierii gata de intervenție, cu o mașină de stins incendii completau tabloul. Curioșii veneau să vadă incendiul și/sau accidentul, călătorii protestau că nu se reia traficul, cei care ajunseseră mai devreme le explicau celor care sosiseră mai târziu: nu se mișcă nimic până nu se fac măsurători.

Accidentul s-a produs la 11,15. SMURD-ul, pompierii, echipajele de poliție care au blocat strada au ajuns în 5-10 minute. La 12,15 a venit echipa de măsurători, la 12,18 mașinile tamponate erau scoase de pe carosabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel