Accident mortal la Complexul Energetic Oltenia

cadavru lac
cadavru lac

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, angajat al Termocentralei Turceni din cadrul Complexului Energetic Oltenia (CEO), a decedat joi dimineaţa după ce un scut al unui motor electric a căzut peste el, evenimentul fiind înregistrat drept accident de muncă, a declarat şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj, George Romanescu. 

Potrivit sursei citate, victima lucra la un motor electric din sala turbine, moment în care un scut a picat pe el. În urma accidentului, un alt angajat al unităţii a fost rănit la picioare. 

"La ora 8,50 am fost anunţaţi de conducerea Complexului Energetic Oltenia că în cadrul Termocentralei Turceni a avut loc un eveniment. Un angajat de 52 de ani care lucra la un motor electric în sala turbine a fost rănit grav după ce a picat un scut pe el, din primele informaţii se pare că a decedat. În cel mai scurt timp am luat măsuri şi am trimis o echipă formată din doi inspectori de muncă care să meargă la faţa locului şi să dispună măsurile necesare. Colegii mei m-au informat că mai există o a doua persoană rănită la picioare", a spus George Romanescu. 

Angajatul decedat era căsătorit şi avea doi copii, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel