Accident mortal în Mureș. Trei britanici în mașină

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

O maşină în care se aflau patru cetăţeni britanici a fost implicată, joi dimineaţă, într-un accident de circulaţie produs pe DN 15A, care leagă Bistriţa de judeţul Mureş, în apropierea unei treceri la nivel cu calea ferată, şoferul decedând pe loc şi pasagerii, răniţi grav. 

Maşina în care se aflau britanicii a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului, în urma impactului ocupanţii autovehiculului fiind încarceraţi. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, la faţa locului s-au deplasat două echipaje de descarcerare, două echipaje SMURD şi alte două ale Ambulanţei. 

În maşină au fost găsite patru victime, trei adulţi şi un adolescent în vârstă de 16 ani. Şoferul prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, iar ceilalţi răniţi au fost extraşi de echipajele de descarcerare în aproximativ 25 de minute, fiind în stare gravă. 

Pentru una dintre victime s-a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD, care a aterizat pe DN 15A pentru a prelua rănitul şi a-l transporta la o clinică de specialitate din Târgu Mureş. Pe durata acestei intervenţii, circulaţia pe DN 15A a fost blocată. 

Din primele informaţii, se pare că cei patru britanici sunt voluntari ai unei fundaţii şi au venit în judeţul Bistriţa-Năsăud pentru a ajuta la construirea unei case pentru o familie nevoiaşă. 

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările şi cauzele exacte care au dus la producerea acestui accident, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel