Accident mortal în Hunedoara. Una dintre maşini a intrat pe contrasens

Accident
Accident

Un accident soldat cu moartea unui bărbat şi rănirea altor trei persoane a avut loc în localitatea Câmpuri Surduc din Hunedoara, pe DN7. 

O persoană a murit şi alte trei, printre care un copil de patru ani, au fost rănite într-un accident produs duminică în localitatea Câmpuri Surduc, a anunţat IPJ Hunedoara. Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi prin intermediul serviciului de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe DN7, pe raza localităţii Câmpuri Surduc, a avut loc un accident de circulaţie.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat în vârstă de 70 de ani, din judeţul Sibiu, în timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate personală din direcţia Arad spre Deva, a pătruns pe contrasens şi a acroşat un alt autoturism, ce se deplasa regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Germania, de cetăţenie germană.

În urma accidentului, şoferul care a pătruns pe contrasens a murit şi au fost rănite trei persoane, doi adulţi şi un minor în vârstă de patru ani, pasageri în autoturismul condus de acesta. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel