Accident mortal în Caraș-Severin

 Un bărbat a murit, luni, într-un accident rutier produs pe DN 6, în afara localităţii Topleţ din judeţul Caraş-Severin, circulaţia în zonă desfăşurându-se pe o singură bandă, alternativ. 

În accident au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi un autocamion, şoferul autoturismului decedând în urma impactului. 

"Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Bucureşti, a condus un autoturism pe DN 6, dinspre Caransebeş spre Orşova. La kilometrul 373+600 de metri, bărbatul a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un tir condus regulamentar de un cetăţean bulgar în vârstă de 46 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului", a declarat Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. 

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel