Accident mortal în Arad. Două persoane au murit, după ce mașina lor a intrat într-un copac și a luat foc

Accident mortal în Arad. Două persoane au murit, după ce mașina lor a intrat într-un copac și a luat foc / Foto: ISU Arad
Accident mortal în Arad. Două persoane au murit, după ce mașina lor a intrat într-un copac și a luat foc / Foto: ISU Arad

Două persoane au murit în Arad, după ce mașina lor a intrat într-un copac și a luat foc

Două persoane au murit, sâmbătă după-amiază, după ce au intrat cu maşina într-un copac de pe marginea DN 69, în judeţul Arad, iar autoturismul a luat foc.

Accidentul s-a produs între municipiul Arad şi localitatea Şagu, iar şoferii aflaţi în trecere au relatat la 112 că autoturismul a luat foc.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, autoturismul ardea, ulterior fiind găsite două victime, un bărbat şi o femeie", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează, de asemenea, că autoturismul a părăsit carosabilul, lovind un copac, iar în urma impactului a luat foc, rezultând două persoane decedate. Conform sursei citate, traficul rutier a fost oprit pentru intervenţia la locul producerii accidentului.

Ialomița: O persoană a murit într-un accident rutier produs pe DN 2 A

O persoană a murit, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe DN 2A, în zona localităţii Gura Ialomiţei, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa.

În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autoturism şi un autocamion încărcat cu piatră.

"La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă două echipaje de salvatori din cadrul Gărzii de Intervenţie Ţăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. În sprijinul acestora au intervenit şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa şi elicopterul SMURD Constanţa. În urma impactului a rezultat o victimă inconştientă şi încarcerată. Pompierii au extras victima dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, au fost aplicate manevre de resuscitare, însă din nefericire a fost declarat decesul de către echipajele SAJ aflate la locul intervenţiei", a transmis ISU Ialomiţa.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, traficul rutier a fost îngreunat în zona producerii accidentului, circulaţia desfăşurându-se pe un singur fir, prin dirijare.

Harghita: Un mort și trei răniți într-un accident rutier produs pe DN 13C

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita.

Accidentul s-a produs pe DN 13C, în localitatea Beteşti.

"Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat faptul că un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea autoturismul personal, în localitatea Beteşti, dinspre municipiul Odorheiu Secuiesc către Cristuru Secuiesc, a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului. În momentul producerii evenimentului, în autoturism se mai aflau trei persoane. Din păcate, un tânăr de 24 de ani a decedat, iar conducătorul auto şi alţi doi ocupanţi ai vehiculului au suferit leziuni, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale", a precizat sursa citată.

Au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şoferului, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, mai arată IPJ Harghita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel